Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni






Un desert simplu dar de efect pregatit cu mult drag pentru provocarea Cutia Misterelor din aceasta luna . Luna aceasta Laura ne propune o lista foarte draguta iar vedeta este Capsuna .
Pe laura o gasiti aici, iar provoacrea afost initiata de Cerasela pe care o gasiti aici

Ingrediente
-150 gr cicolata neagra
-2 linguri lapte
-200 gr ricotta
-2 linguri miere albine
-cativa capsuni
-frunze de lamaita

Mod de preparare
Intr-un vas rupem ciocolata bucati si peste ea punem laptele . Punem la foc mic si amestecam pana se topeste . Cu ajutorul unui pos formam cercuri pe o hartie cerata.
Punem la frigider pentru 30 minute sau in congelator pentru 10 minute .
Intre timp pregatim ricotta cu 2 linguri miere de albine , si frunze tocate de lamaita. Omogenizam si gustam . Mai adaugati miere daca mai trebuie .
Capsuni ii taiem marunt si ii asezam intr-un bol.
Scoatem din congelator discurile de ciocolata punem pe jumate din ele ricotta , apoi capsuni maruntiti si deasupra asezam discuri de ciocolata pe care nu am pus ricotta.
Decoram si servim .
Eu am decorat cu ricotta , capsuni , frunzulite de limeta si boboci de iasomie pe care i-am cules si i-am uscat . Sa sti ca sunt minunati .














Comentarii

  1. Minunati banutii tai de ciocolata cu capsuni! Cred ca gustul este demential, la asa combinatie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu