Pentru iubitorii de branza va spun sincer ca este un delciu. Eu iubesc deserturile cu branza deci incerc tot felul de lucruri pe baza de branza .
Ingrediente:
-8 buc piscoturi
-0.5 kg branza vaca sau ricotta
-4 linguri zahar pudra
-2 linguri cacao
-1pahar vin alb sec
Mod de preparare
Intr-un castron mai mic asezam in asa fel incat sa acoperim fundul castronului piscoturile pe care le-am inmuiat innainte in vin alb .
Branza o zdrobim bine cu furculita sau cu blenderul , punem in ea zaharul (gutati dup ace amestecati bine , deoarece poate nu e sufficient de dulce ) , daca mai trebuie mai adaugati zahar .
O impartim in jumate . O jumate o punem peste piscoturile deja asezate in castron si nivelam si presam usor . In cealalta jumate punem cacao si o amestecam bine .
O punem sip e aceasta in castron , nivelam si presam . Deasupra punem piscoturile ramase si inmuiate in vin . Apasam bine , insa trebuie sa avem grija sa nu rupem piscoturile si dam la frigider pana se raceste.
Inainte de servire rasturnam compozitia din castron pe un platou , pudram cu cacao si taiem .
P.S. Folositi un castron mai mic , ca sa aveti inaltime la acest desert . Mie mi-au iesit 6 felii cam de 100 gr bucata .
Interesnta si cupola , dar pe mine ma intereseaza de ce nu ti-ai facut si-un coltisor de abonare prin mail la postarile tale ; nu te-ai intrebat de ce nu ai niciun comm decat de la Merisor , la una dintre retete ? Pacat de munca ta si sa-ti fie cunoscuta doar prin intermediul site-ului Petitchef .
RăspundețiȘtergereDia , am mai zis o data ca am rezolvat problema dar se pare ca nu....acuma am aduagat un camp de abonare , sper sa functioneze
Ștergere