Bomboane cu cocos si lime







Azi va aduc o reteta de bomboane raw vegane . In general aceste retete sunt foarte usor de facut , merg foarte repede ,sunt gustoase si sanatoase .
Am folosit ingredient propuse de Laura pentru Cutia Misterelor , si bineinteles ingredientul vedeta lime .
De asemenea am folosit zahar de flori de cocos, care are o culoare maronie si o aroma delicata .

Zaharul din nuca de cocos este in majoritate compus din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor. Spre deosebire de zaharul alb rafinat, zaharul din nuca de cocos este minim procesat  insemnand ca majoritatea mineralelor din el sunt lasate intacte.Una dintre cele mai mari calitati ca inlocuitor de zahar alb  este valoarea redusa a indicelui glycemic, este bogat in aminoacizi si complex de vitamine B precum si oligominerale .
In luna aprilie gazda Provocarii Cutia Misterelor este Laura Maria Din cu blogul sau My kitchen care a propus o frumoasa lista de ingrediente iar vedeta este LIME .
Provocarea a fost initiata de Cerasela cu blogul ei Bunatati de prin lume adunate.

Ingrediente
-80 gr fulgi de cocos
-2 linguri zahar de cocos
-50 gr unt de cocos
- 50 gr unt de cacao
-coaja si sucul de la lime

Mod de preparare
Avem nevoie de un robot, Pana la urma el face 90% din treaba .
Punem in vasul robotului toate ingredientele si pornim robotelul . Lasam sa mearga pana cand toate se strang , se leaga .


Luam de acolo si formam bomboane pe care le punem la frigider pentru 1 ora sau la congelator pentru 15 minute . Facem asta ca sa se intareasca  sis a le putem aseza in hartiute.






Comentarii

Trimiteți un comentariu