Rulada de cascaval II


Un aperitiv care arata bine , se face usor si are un gust delicat . Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive .


Ingrediente:
-200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
-cateva frunze de spanac
-1/2 ardei rosu
-masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
-3-4 bucati rosii uscate la soare
-2 linguri de crema de branza

Mod de preparare
Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil..


Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .
Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .
Il indem subtire .
Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate   si maslinele .

Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .

Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .  



Comentarii