Pentru ca am castigat in cadrul concursului de pe Bucataras produse Green Sugar am decis sa le incerc si in desert.
Este un indulcitor natural care nu schimba gustul preparatelor si nici a prietenei mele dragi de dimineata ,, cafeluta,,.
Cu ocazia postarii acestei retete vreau sa multumesc inca o data Green Sugar si Bucataras.ro pentru premiu .
Daca aveti ocazia sa achizitionati aceste produs ,, Green Sugar ,, eu va recomad cu caldura sa o faceti ca o alternativa la zaharul alb rafinat . Se gaseste sub forma de pliculete la DM .
Este un produs util diabeticilor si celor care vor sa manace un desert mai sanatos.
Ingrediente
-400-500 gr cirese
-4 oua
-3 linguri green sugar sau 4 linguri de zahar
-4 oua
-3 linguri green sugar sau 4 linguri de zahar
-100 gr faina migdale
-30 gr faina alba
-250 ml lapte de orez/ovaz/de vaca
-putina sare
-zahar pudra pentru pudrat cand va fi rece
-250 ml lapte de orez/ovaz/de vaca
-putina sare
-zahar pudra pentru pudrat cand va fi rece
Mod de preparare
Ciresele le spalam si daca doriti scoateti samburi .
Intr-o tava de tarta punem cirese cat sa acopere tot fundul tavi.
Intr-un castron amestecam ouale cu green sugar si putina sare pana cand se dizolva zaharul .
Adaugam faina de migdale, faina de grau, laptele si omogenizam bine.
Aceasta compozitie o turnam peste cirese si dam la cuptorul incins la 180 grade cam 30-40 minute.
Marginile se vor ridica in timpul coacerii , dar nu are nimic. Cand se raceste vor revenii la normal.
Lasam desertul sa se raceasca si il pudram cu zahar pudra din abundenta .
Comentarii
Trimiteți un comentariu