Terina cu somon

Un aperitiv care va face senzatie



Ingrediente
-100 gr somon afumat
-1 avocado
-1mar
-2 morcovi fierti
-10 gr gelatine
-1 ardei rosu
-1 ceapa mica rosie
-zeama de la jumate lamaie
-o lingura ulei masline
-sare
-piper
Mod de preparare
Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit
Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici
Avocado il desfacem si il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze
Somonul il taiem si pe el fasii sau patratele
Cand morcovii s-au racit ii taiem ca si pentru salata de boeuf
Toate ingredientele le punem intr-un bol si le amestecam cu sare si piper , si o lingura ulei masline
Gelatina o inumiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim pana se dizolva
Turnam gelatine peste legumele taiate si asezam compozitia in forme
Dam la frigider si lasam sa se inghege gelatina .
Scoatem din forme si servim cu felii de lamaie

Comentarii

Trimiteți un comentariu