Ingrediente :
-150 gr zahar
-150 gr margarina Rama
-200 gr zahar
-1 praf de copt
-2 linguri cacao
Pt umplutura:
-6 albusuri-250 gr zahar
-200 gr nuca de cocos
Pt crema:
-6 galbenusuri-500 ml lapte
-1 budinca vanilie
-200 gr zahar
-250 gr unt
Mod de preparare :
Intindem cu sucitorul o jumate din bila si asezam foaia in tava pregatita in prealabil ( o tava de 20/30 )
Cealalta jumate o lasam pana cand pregatim umplutura.
Umplutura:
Batem albusurile spuma tare cu zaharul. Cand este tare punem nuca de cocos si amestecam prin rasturnare . Punem compozitia peste foaia de aluat deja asezata in tava . Daca se doreste acum se pot pune visine din compot , stafide .Intindem si jumatatea ramasa din aluat si o punem peste umplutura .
Dam la cuptorul incins pentru aproximativ 30 minute la 180 grade.
Modul de aranjare in tava pe scurt :
-o foaie maro-umplutura
-optional visinie, stafide, rahat etc
-foaie maro
Comentarii
Trimiteți un comentariu