Este o reteta de pe un site maghiar , pe care mi-a dat-o o colega . Este delicioasa si merge foarte repede .
Adevarul este ca pe cat de repede se face asa se si mananca .
Ingrediente pentru blat:
4 oua150 gr zahar
100 ml lapte
100 ml ulei
180 gr faina
3 linguri cacao
1 praf de copt
1 praf de sare
Ingrediente pentru crema de branza:
50 gr gris
200 gr zahar
Coaja de la o lamaie
1 plic zahar vanilat
Pornim cuptorul la 180 grade
Separam ouale , albusul de galbenus. Faina o cernem si o amestecam cu praful de copt.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam incet uleiul . Amestecam continuu . Punem si laptele . Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt , si cacao . Omogenizam bine.
Separat batem albusurile cu un praf de sare si punem peste rtestul compozitiei.
O tava cu dimensiune de 20x30 o tapetam cu hartie de copt si turnam in ea compozitia.
Pregatim crema de branza astfel : branza o maruntim bine , si o amestecam cu restul ingredientelor (zaharul , zahrul vanilat, oul , grisul si coaja de lamaie ) .
Dam tava la cuptorul incalzit si o lasam pentru 30 minute .
PS Eu nu am avut lamaie in casa si am pus gem de coji de portocale
Pofta Mare !!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu