De curand am avut la masa niste oameni tare dragi mie.
Ei nu prea mananca carne, prefera legumele. Asa ca le-am pregatit pe langa
altele si niste dovlecei in crusta de migdale.
Ingrediente :
-2 dovlecei/zucchini
-100 gr migdale maruntite/faina de migdale mare
-sare
-piper
1-2 oua
Mod de preparare
Dovlecei ii spalam foarte bine in apa rece. Ii taiem
pe lungime nu foarte grosi dar nici subtiri,
Intr-un vas mai adanc spargem oul si il batem bine cu
sare si putin piper.
Pregatim o tava mare de arag pe care o acoperim cu
hartie de copt.
Faina de migdale o punem intr-o farfurie mai larga.
Fiecare bucata de dovlecel o dam prin ou si de acolo
prion faina de migdale. Le asezam in tava.
Punem tava la copt, la temperatura de 200 grade in
cuptorul preincalzit pentru 15 minute.
Serviti calzi .
Comentarii
Trimiteți un comentariu