Friptura aromata de curcan

Am ajuns din nou la oala ,,minune,, . In cursul saptamanii cand nu am timp de stat in bucatarie imi este de mare ajutor.
Si de aceasta data am pus-o la treaba si ca de obicei a facut o treaba excelenta .
Am pus in ea niste carne de curcan, de la tara, si cand am ajuns acasa friptura era gata iar casa mirosea a mancare proaspata si gustoasa.

Ingrediente:
-carne de curcan (eu am folosit un picior si o aripa)
-sare
-piper
-jumate de lamaie
-1 ardei galben
-1 ceapa mare
-3 catei usturoi
-2 rosii
-100 ml vin alb

Mod de preparare
Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul .
Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker.

Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim .
Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.
Asezam legumele in vas rasfirate .

Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore .


Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul .






Comentarii