Cartofii
dulci sunt foarte buni mai ales pentru cei care au probleme cu glicemia. De
asemenea sunt gustosi ,dupa mine seaman putin cu dovleacul. Imi place in mod
deosebit culoarea si faptul ca se fac foarte rapid.
Alaturi
de un sos de iaurt ,o maioneza sau ketchup reteta pe care vi-am adus-o azi este
perfecta pentru o cina usoara si rapida.
Ingrediente:
-1
cartof dulce / persoana
-1
lingura ulei de cocos
-1
lingurita scortisoara pudra
-putina
sare
Mod de preparare
Curatam
cartofii dulci , eu am pregatit doar pentru 2 persoane si am avut 2 cartofi
potriviti.
II
taiem in felii subtiri , ca si cartofii pai . Asezam cartofii intr-o tava pe
care am pus hartie de copt. Trebuie sa punem cartofii in asa fel incat sa nu
fie suprapusi . Punem uleiul de cocos,presaram sare si scortisoara si cu
mainile amestecam in tava ca sa repartizam uleiul si condimentele .
Dam
tava la cuptorul incins la 200 grade pana se rumenesc si se inmoaie usor.
Scoatem
tava din cuptor si servim cartofii cu un sos ,sau cu legume proaspete.
Sa
aveti pofta buna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu