Crema de ricotta cu arahide

Daca va plac lactatele aceasta reteta trebuie sa o incercati neaparat. Este o crema fina care poate fi folosite pentru a umple rosii, ardei sau castraveti si se poate servi pe un platou cu aperitive .
Aceasta crema tartinabila este ideala pentru a fi servita la micul dejun .
Cristina ne propune in aceasta luna pe blogul ei Panacris in cadrul provocarii Cutia Misterelor vedeta alunele . 
Provocarea a fost initiata pe blogul Bunatati de prin lume adunate a Ceraselei . 



Ingrediente:
-250 gr ricotta
-100 gr mascarpone
-1/2 ceapa sau 1 fir de ceapa verde
-putin marar verde
-sare
-o mana de arahide (aprox 50gr)

Mod de preparare

Arahidele le-am tocat cu ajutorul unui cutit
Ceapa am dat-o pe razatoarea mica

Ricotta impreuna cu mascarponele si sarea le-am amestecat bine , gustati sa vedeti daca mai trebuie pusa sare . Adaugam ceapa razuita,arahidele tocate grosier si mararul verde tocat .
Omogenizam bine si aranjam intr-un bol sau punem in legume aceasta crema.





Comentarii