O modalitate de a folosi minunatul dovleac cu ingredient naturale , sanatoase . Aceste bomboane pot fi servite si in perioada postului .
Cutia Misterelor din aceasta luna a adus in atentia noastra vedeta : DOVLEACUL . Monica cu blogul ei Monya's a propus o lista de ingrediente minunate care pe mine m-au inspirat si sper ca nu am gresit cu nimic.
Ingrediente:
-350gr dovleac copt
-100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
-50 gr zahar cocos / miere
-150 gr unt de cocos (3 linguri )
-1 lingurita scortisoara
Glazura:
-100 gr unt de cocos
-1 lingura cacao
Mod de preparare
Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit
Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi , zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara .
Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena .
Luam cu lingurita si formam bomboane .
Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura .
Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao
Am incalzit untul de cocos pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao .
Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui .
Ce reteta simpla si delicoasa!! :x
RăspundețiȘtergereNe-au placut tare mult si cel mai important , a mancat si Oana
ȘtergereTare frumoase si sanatoase! Mi-au placut! :)
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa,
Anca
Anca multumesc ca ai trecut pragul blogului meu si ma bucur ca ti-au placut bomboanele mele .
ȘtergereO zi minunata.