Negresa cu branza de vaci


Vreti o prajitura usoara si gustosa ?  Atunci asta este reteta ideala . 




Ingrediente:
-5 oua
-5 linguri zahar
-7 linguri faina
-1 lingura cacao
-3 lingura cafea
-1 lingurita rom
-300 gr branza
-100 gr stafide
-2 oua
-3 linguri zahar pudra
-coaja de limeta
-praf de copt
Extra: 50 gr ciocolata

Mod de preparare
Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom . Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza .
Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.
 Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .
In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza .

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .
Dupa ce o scoatem din cuptor razuim ciocolata





Comentarii