Fursecuri fragede cu cafea


Fursecurile cu gust de cafea sunt perfecte pentru sarbatori si nu numai. Arata bine si sunt usor de facut.


Nu am poze din timpul prepararii deoarece era foarte tarziu si lumina foarte proasta. 

Ingrediente:
-250 gr faina
-100 gr zahar
-2 oua
-100 ml ulei
-coaja razuita de la o lamaie
-5 gr praf de copt
-2 linguri cafea solubila
-praf de sare
-boabe de cafea pentru decor

Mod de preparare
Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva cafeau  si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei.
Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas.
Luam din aluat cat sa formam un biscuit (eu am incercat cu forma de biscuit dar se ineca asa ca am facut bilute).
Punem  in mijloc o boaba de cafea si asezam in tava .
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .
Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare


Comentarii