Carne de vitel cu mazare la CrockPot

Crock Pot este o oala minune pe care o pornesc dimineata cand plec de acasa iar cand ma intorc , dupa munca , mancarea e gata si numai buna de pus pe masa .M-am indragostit de ea si o folosesc in timpul saptamanii aproape zilnic.


Se poate face in ea ciorba , friptura , tocana si chiar si prajituri . Inca nu am facut prajituri dar voi incerca si o sa va aduc sa vedeti rezultatul.
Va recomand aceasta oala ca sa va faceti viata mai usoara .

Ingrediente:
-0.5 kg carne vitel
-2 morcovi
-1 ceapa
-3-4 catei usturoi
-sare
-piper
-0.5 kg mazare
-100 ml apa

Mod de preparare
Carnea o spalam si o taiem in bucati potrivite .
 Curatam morcovul ceapa si usturoiul .

Morcovul l-am taiat in bucati mai mari , ceapa in cubulete iar usturoiul l-am zdrobit si maruntit cu un cutit bine ascutit.
Am pus carnea, apa si legumele taiate in vasul de la CrockPot , am setat pe temperature inalta pentru 6 ore si am plecat la munca.

La intoarcere am pus mazarea congelata, sare si piper si am mai pornit oala pentru 1 ora.




Comentarii