Treceți la conținutul principal

Printfriendly

Pasta de avocado cu branza si masline verzi

     
            Acest preparat este ideal pentru micul dejun , dar se poate folosi si pentru bruschete sau pentru a umple diverse legume la un aperitiv mai select .


Ingrediente:
-2 avocado
-zeama de la o jumate lamaie
-100-150 gr branza feta
-1 ceapa mica
-50 gr masline verzi fara samburi
-o lingurita marar verde tocat

Mod de preparare
Avocado bine copt il desfacem si il curatam intr-un bol , il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze si cu ajutorul unei furculite il zdrobim bine .

Adaugam branza  zdrobita ;cantitatea de branza difera in functie de cat e de sarata si de gusturile d-voastra .
Ceapa o razuim pe razatoarea mica , maslinele le tocam cu un cutit cat mai mici si le punem in vas peste avocado si branza.

Omogenizam foarte bine si servim cu paine prajita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cosulete cu dulceata de prune si nuca

O reteta pe care eu o ador , sunt usor de facut , se pastreaza foarte bine si sunt bune pentru orice eveniment. Colindatorii nostri le-au adorat . Din cantitatile date mi-au iesit 45 bucati .

Prajitura Betivul Izodor

O prajitura betiva rau de tot , gustul de rom si usor de alcool este cel care predomina in aceasta prajitura , dar este gustoasa si relative uspr de facut .Din pacate poze din timpul prepararii am doar de la blat si nuca macinata , s-a terminat bateria aparatului foto asa ca am renuntat . 

Feli londoneze

O prajitura foarte gustoasa cu aluat fraged , gem de caise si bezea cu nuca . Este o  prajitura perfecta pentru a fi luata la drum sau la un picnic.
Reteta o am de la o doamna nemtoaica din Timisoara , o doamna foarte draguta si foarte priceputa. Aceasta doamna care are o varsta foarte frumoasa face niste prajituri foarte aspectuoase si gustoase .