Prajitura cu branza si goji

Buna ziua
De ceva vreme nu am mai postat nimic , dar azi va aduc o prajitura cu branza multa . Este o prajitura umeda , foarte gustoasa . Pentru cei cararo nu le place branza  nu o recomand.



Ingrediente:
-500 gr branza de vaci
-3 oua
-150 ml lapte
-5 linguri zahar
-100 gr unt
-6 linguri faina
-2 linguri gris
-3 linguri de goji
-coaja rasa de la o  lamaie
-1 praf de copt
-1 plic zahar vanilat
Pt glazura: 100 gr ciocolata + 2 linguri lapte
-fulgi migdale pt ornat

Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 180 grade
Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul, zaharul vanilat , untul  si ouale pana cand se face fina si se topeste zaharul.  Adaugam laptele si coaja rasa de lamaie si omogenizam cu ajutorul unei linguri sau spatule .
Punem pe rand faina , grisul si praful de copt amestecand in continuu (trebuie sa avem  un aluat ca si de chec , daca branza este mai moale va trebui sa mai puneti faina 1-2 linguri) .
Punem si fructele de goji , mai amestecam de cateva ori si turnam compozitia in tava tapetata cu unt sau cu hartie de copt . Eu am folosit o tava in forma de stea de silicon , dar o tava de 20x30 este foarte buna .
Dam tava la cuptorul incins pentru 30-40 minute .
Prajitura va creste in cuptor dar cand o sa o scoatem afara se va lasa , nu are nimic .
Cand este rece facem glazura : topim ciocolata cu laptele si turnam peste , uniformizam si decoram cu fulgi de migdale .




Comentarii