Aceasta rulada este o varianta buna pentru a impresiona. Datorita culorilor da viata unui platou cu aperitive , da culoare .
Eu vi-o recomand cu drag . Ca si orice alt fel de mancare trebuie sa fie gatita cu dragoste si pentru cei dragi voua .
Aluaturile:
Eu vi-o recomand cu drag . Ca si orice alt fel de mancare trebuie sa fie gatita cu dragoste si pentru cei dragi voua .
Ingrediente:
Aluatul portocaliu:
-2 oua
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-2 linguri faina
-1/3 praf de copt
-2 linguri pasta de ardei sau ketchup
-sare
-2 oua
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-2 linguri faina
-1/3 praf de copt
-2 linguri pasta de ardei sau ketchup
-sare
Aluatul galben:
-2 oua
-2 linguri faina
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-100 g telemea de vaca, oaie
-1/3 praf de copt
-2 oua
-2 linguri faina
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-100 g telemea de vaca, oaie
-1/3 praf de copt
Aluatul verde:
-2 oua
-2 linguri ulei
-2 linguri faina
-1 lingura smantana
-1/3 praf de copt
-3 linguri spanac (fiert si tocat)
-sare
-2 oua
-2 linguri ulei
-2 linguri faina
-1 lingura smantana
-1/3 praf de copt
-3 linguri spanac (fiert si tocat)
-sare
Umplutura:
-300 g crema de branza
-100 g smantana
-sare
-300 g crema de branza
-100 g smantana
-sare
-o lingurita boia de ardei
Mod de preparare
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C
Aluaturile:
Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.
Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul. Omogenizam .
Batem albusurile spuma si daugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternand culorile
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternand culorile
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.
Il lasam la racit .
Umplutura:
Branza de vaca o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii .
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii .
Comentarii
Trimiteți un comentariu