Rulada tricolora

Aceasta rulada este o varianta buna pentru a impresiona. Datorita culorilor da viata unui platou cu aperitive , da culoare .
Eu vi-o recomand cu drag . Ca si orice alt fel de mancare trebuie sa fie gatita cu dragoste si pentru cei dragi voua .



Ingrediente:

Aluatul portocaliu:
-2 oua
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-2 linguri faina
-1/3 praf de copt
-2 linguri pasta de ardei sau ketchup
-sare

Aluatul galben:
-2 oua
-2 linguri faina
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-100 g telemea de vaca, oaie
-1/3 praf de copt

Aluatul verde:
-2 oua
-2 linguri ulei
-2 linguri faina
-1 lingura smantana
-1/3 praf de copt
-3 linguri spanac (fiert si tocat)
-sare

Umplutura:
-300 g crema de branza
-100 g smantana
-sare
-o lingurita boia de ardei

Mod de preparare
 Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C

Aluaturile:
Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.
Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul. Omogenizam .
Batem albusurile spuma si daugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternand culorile
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.
Il lasam la racit .

Umplutura:
Branza de vaca  o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii .





Comentarii