Macrou in lapte de cocos

        Oauuu, asta a fost reactia mea cand am vazut aceasta reteta pe un post de televiziune. Oau trebuie sa o incerc si eu . Zis si facut . M-am pus pe treaba ; este o reteta scumpa dar foarte gustoasa si sanatoasa . Este o modalitate de a gati pestele fara al praji si fara a porni cuptorul .



Ingrediente:
-6 bucati file de macrou
-3 catei usturoi
-o cutie lapte de cocos (200ml)
-sare
-piper
-un ardei rosu
-1 lingura ulei
-1 foaie dafin
-50 gr unt

Mod de preparare
Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare si putin ulei .
Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .
Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.
Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.
Cu o paleta scoatem  fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .
Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit  si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .
Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .





Comentarii