Ingrediente
· -200 g ciocolata cu lapte sau amaruie
-200 g unt -3 oua
· -150 g zahar
· -3 linguri cacao
· -150 g faina
· -2 linguri visinata
· -100 g nuci taiate si prajite
-visine din visinata
· -un praf de copt
Glazura:
-100 g ciocolata amaruie-1 lingura ulei
Intr-un bol se bat ouale cu zaharul si visinata.
Se adauga apoi crema de ciocolata care s-a racit , faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
Cu o spatula amestecam si nucile in aluat si turnam compozitia in tava .
Deasupra putem pune optional visine din visinata sau compot .
Dam tava la cuptor si lasam cam 25 minute .
Cand este gata pregatim glazura : topim 100 gr ciocolata cu o lingura de ulei si turnam peste prajitura calda . Trebuie intinsa glazura uniform si lasata la racit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu