Treceți la conținutul principal

Printfriendly

Saleuri cu branza si masline verzi


Perfecte pentru mese festive , sau pur si simplu . Merg de minune cu un pahar de bere :)


Ingrediente

-o punga aluat foietaj
-150 gr branza
-100 gr mazline verzi fara samburi
-3 linguri chimen
-1ou

 Mod de preparare

Aluatul de foietaj il decongelam  si il taiem fasii mai groase (de grosimea egala cu 1 cm) si in jumate .
Oul il batem cu furculita si ungem cu el aluatul.
Peste aluatul unsd cu ou presaram branza razuita, mazlinele rondele si chimenul.
Pregatim o tava de copt
Luam fiecare fasie de aluat si o rasucim .
Punem in tava si dam la cuptor pentru 20 minute . Trebuie sa se rumeneasca putin .


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cosulete cu dulceata de prune si nuca

O reteta pe care eu o ador , sunt usor de facut , se pastreaza foarte bine si sunt bune pentru orice eveniment. Colindatorii nostri le-au adorat . Din cantitatile date mi-au iesit 45 bucati .

Prajitura Betivul Izodor

O prajitura betiva rau de tot , gustul de rom si usor de alcool este cel care predomina in aceasta prajitura , dar este gustoasa si relative uspr de facut .Din pacate poze din timpul prepararii am doar de la blat si nuca macinata , s-a terminat bateria aparatului foto asa ca am renuntat . 

Feli londoneze

O prajitura foarte gustoasa cu aluat fraged , gem de caise si bezea cu nuca . Este o  prajitura perfecta pentru a fi luata la drum sau la un picnic.
Reteta o am de la o doamna nemtoaica din Timisoara , o doamna foarte draguta si foarte priceputa. Aceasta doamna care are o varsta foarte frumoasa face niste prajituri foarte aspectuoase si gustoase .