Puiul tinut la macerat in iaurt capata un gust foarte bun. Pentru cei care tin dieta :) taitei de orez sunt varianta permisa.
Ingrediente:(pentru 2 persoane)
-1 bucata piept de pui
-1 iaurt mic
-o jumate lingurita nucsoara razuita
-cateva frunse de busuioc
-2-3 catei usturoi
-sare
-piper
- o bucatica unt (50 gr)
-200 ml bullion
- taitei orez , o jumate pachet
Il asezonam cu sare si piper , nucsoara razuita si turnam iaurtul peste.
Amestecam bine in asa fel incat sa ajunga iaurtul pe toate partile cubuletelor de piept de pui si il punem la frigider pentru cel putin 2 ore.
Dupa asta incalzim o tigaie si punem in ea untul.
Cand este untul topit punem pieptul de pui si amestecand din cand in cand il prajim.
Trebuie sa se rumeneasca putin.
Sosul :
Punem la calit usturoiul tocat marunt , adaugam frunzele de busuioc si bulionul . Asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana scade putin.
Comentarii
Trimiteți un comentariu