Ingrediente pentru 2 persoane:
- O varza mica- 1 rosie mare sau 2 mai mici
- O jumate ardei rosu
- O jumate de ceapa
- Un morcov
- 50 ml apa
- 2 linguri ulei
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Varza o curatam de frunzele exterioare si de cotor si o taiem in fasii subtiri . Morcovul il curatam de coaja si il taiem rondele . Ceapa o curatam si pe ea si o taiem pestisori , la fel facem cu ardeiul rosu .
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa pana se face translucida , punem si ardeiul , morcovul si le mai lasam putin la calit . Adaugam varza si apa . Punem capac si lasam asa sa se faca .
Intre timp decojim rosia ( se tine in apa fierbinte ; in acest fel; se va duce mai usor si fara pulpa coaja rosiei) si o taiem cubulete .
Cand totul este facut in tigaie adaugam rosia , sare si piper dupa gust si mai lasam putin amestecand din cand in cand .
Totul dureaza cam 30 minute .Daca doriti puteti pune frunze tocate de patrunjel , marar sau ce altceva va place .
Comentarii
Trimiteți un comentariu