Briose cu branza si ghimbir



Este o reteta inspirata de la Corina, de pe situl Bucataras.ro


Ingrediente

 ·         3 oua

·         200 ml iaurt
·         200 g faina
·         150 g branza telemea
·         1 lingurita praf de copt
·         1 lingura ghimbir razuit
·         2 linguri seminte susan
·         un praf de sare

 Mod de preparare
 Ouale se bat spuma cu putina sare,
Se adauga iaurtul ( se poate folosi iaurt grecest , eu am folosit  sana ) si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt.
La sfarsit se adauga ghimbirul, 1 lingura seminte susan si  branza data pe razatoare.
Omogenizam bine , iar aluatul rezultat in punem in formele de briose ,presaram deasupra seminte de susan  si le dam la cuptor cam 20- 30 minute. Briosele trebuie sa fie rumene cand sunt gata .
Sunt perfecte pentru a fi servite ca si aperitiv .

Pofta mare!






Comentarii