Tofu in crusta crocanta

Ingrediente

  • o cutie tofu
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • fulgi de porumb cam 2 linguri
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • Pt sos: (optional)
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline (cat sa acopere ardeiul )
                                                         

 Mod de preparare

Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget).
Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati .
Punem la incins intr-o tigaie ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte , si 2 pe cealalta).
Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga execsul de ulei.
Se serves cu sosul care va place , sau asa simple.
Eu le-am servit ca si aperitive cu sos de ardei iute.
Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)


Va doresc POFTA BUNA !!!!










Comentarii