Aceasta reteta te face sa te lingi pe degete. Berea cu lamaie care este mai dulce decat cea obisnuita da o savoare aparte preparatului.
Ingrediente pentru 2 persoane:
- O jumate piept de pui - 250 ml bere cu lamiae
- O jumate de ceapa
- O jumate ardei rosu
- O jumate lamaie
- Sare
- Piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Feliem pieptul de pui in fasii lungi (de-a lungul ) si de grosimea unui deget si il punem la marinat pentru 1 ora cu sare , piper si zeama de la o jumate de lamaie In acest timp pregatim ceapa , pe care o curatam si taiem dupa dorinta , la fel si ardeiul .
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si ceapa . lasam pana cand ceapa se caleste putin (devine transparenta ) , punem si ardeiul si pieptul de pui. Lasam pana cand pieptul de pui se albeste pe albele parti si adaugam berea . Lasam pana scade si daca mai trebuie mai puteti adauga sare si piper dupa gust .
Comentarii
Trimiteți un comentariu